Følg

Dahua IP Kamera & synology NAS - Port Forwarding

Da har jeg fått koblet opp min synology NAS, som hadde en NVR-app. Fungerer bra:) Nå får jeg også opp stream via app (DS), men det anbefales at jeg gjør et eller annet "port forward”.
Hva innebærer dette egentlig?

Jeg er klar over at dette kanskje er utover hva du tilbyr av tjenester, men lov å spørre:)

Med vennlig hilsen,

Anders M. Jacobsen

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

1 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Fredrik Ahlsen

Port forward betyr at du slipper igjennom trafikk fra internet (Wan) på en bestemt port og inn på en bestemt port mot en enhet på ditt nettverk.

Det er en smule utfordrene å forklare dette på en enkel måte da det gjøres litt forskjellig fra router til router, men jeg skal prøve å hjelpe deg etter beste evne.

For å få dette så konkret som mulig er det fint om du kan lage en liste over IP adressene på enhetene dine:

Router:
    NAS:
    Kamera 1:
    Kamera 2:
    Kamera 3:

logg på hvis du vil legge inn en kommentar.
Levert av Zendesk