Velkommen til GDX.no - Kundeservice

Her finner du informasjon om betingelser og svar på ofte stilte spørmål, samt at du kan sende inn dine egne.

Du kan også sende dine henvendelser pr e-post direkte til kundeservice@gdx.no.

Postadresse:

GDX
Postboks 8
1761 Halden

Telefon: 45 04 02 04

Det er trygt å handle hos GDX.no!

Vi har stort fokus på at våre kunder skal føle seg trygge gjennom kjøpsprosessen hos oss, og vi anbefaler derfor
at en leser gjennom våre betingelser.
GDX AS er et norsk firma med kontor og lager i Halden.

Besøksadresse: (NB! må ikke brukes som returadresse)

Storgata 4B
1767 Halden

Betaling

Å betale med kort hos GDX.no er både trygt og enkelt.
Betaling hos oss gjøres gjennom Nets, Paypal eller Klarna:

- Via Nets sikre betalingsløsning kan du betale med kredittkort. Betalingen må godkjennes med Bank-ID brikken din.

- Betaling via Paypal som er en av verdens enkleste og sikreste betalingsformidlere på nett. Du trenger ikke å ha en konto hos PayPal, bare et gyldig Visakort eller Mastercard. Betalingsinformasjonen blir sendt kryptert slik at ingen får se ditt kredittkortnummer gjennom betalingsprosessen.

- Hos klarna får du muligheten til å handle mot faktura slik at du mottar varene dine i god tid før fakturaen forfaller.

Levering og frakt

Vi bruker Posten og Bring til å levere våre pakker og du kan selv velge fraktmetode i nettbutikken. Du vil motta beskjed pr. e-post når varene sendes fra GDX.no med sporingsnummer slik at pakken kan følges på www.posten.no.
Fraktkostnader beregnes etter postens satser. På pakker med lav verdi har du mulighet til å velge B-post. Pakken sendes da som et brev, uten sporingsnummer og uten garanti fra posten.

Bestillinger som kommer inn før kl 14:00 sendes samme arbeidsdag. Normal leveringstid er 1 til 3 dager.
Vi tar forbehold om dobbeltbestilling og at varer kan være utsolgt selv om det ikke står utsolgt på nettsiden, men vil i slik tilfeller ta kontakt med deg for å finne beste løsning.

Priser

Alle priser er oppgitt i norske kroner ink MVA.

Ordre

En ordre er gyldig når ordrebekreftelse er mottatt. Ordrebekreftelse gis pr. e-post.
Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

Vare skadet under transport

Hvis varen er skadet under transport, gjør følgende:
- Ta vare på all emballasje og produkt
- Registrer en retur her. (Ta med ordrenummer og fult navn fra orderen det gjelder)
- Etter du har fått godkjent retur fra oss, gå til posten med den skadde forsendelsen og emballasjen
- Sammen med posten skriver du ut en skademelding
- Den skadde varen, godkjent retur ifra GDX.no og postens skademelding sendes til GDX.no.

Angrerett & Reklamasjon

Det er viktig for oss at du føler deg vel ivaretatt også etter at du har gjort en handel.
Dersom du skal returnere et produkt til oss ber vi deg kontakte oss på forhånd, slik at du får merket pakken med et referansenummer og vi er forberedt på å behandle saken så raskt og effektivt som mulig.

Vi tilbyr åpent kjøp i 30 dager.

Returer sendes til:

GDX AS
Postboks 8
1761 Halden

OBS! Angrerett kan ikke benyttes hvis:
- varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelsen eller forringelsen skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side.
- varen der selve leveringen har medført at de ikke kan leveres tilbake.
- ved brudd på forsegling der varer er forseglet.
- varens verdi inkl. frakt og omkostninger er under kr. 300,-
- varen er kjøpt på salg

Miljø

Vi tenker på miljøet og tar vare på all emballasje vi mottar varene i.
Denne emballasjen bruker vi igjen til sending av våre varer i den grad det er mulig.
Om har spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos GDX.no!


 
 

GDX.no - Kundeservice

Fredrik Ahlsen 12. februar 2013 Infosenter

Vi er opptatt av å håndtere våre kunders personopplysninger på en sikker måte. Dette håndteres på følgende måte hos oss:

Når du handler hos GDX.no, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Hvis du ønsker å inngå avtale om forbrukerfinansiering, må du samtykke til at det utføres en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Dersom du faktisk inngår en finansieringsavtale, lagres denne informasjonen frem til lånet er avsluttet. Fødselsnummeret er påkrevet for rapportering til ligningsmyndighetene.

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter man klikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi bruker og krever en cookie (en tekststreng som blir lagret fra din PC når du besøker oss) for at du kan registrere deg og gjennomføre en bestilling . Vi forsøker dessuten å lagre en permanent cookie som brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake; denne kan slettes ved å logge ut fra kontoen din. Vi tilbyr en rekke e-postlister for å motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta dette, og man må eksplisitt melde seg inn i forbindelse med registrering eller på "Min side". Det er også enkelt å melde seg ut fra e-postlistene ved å klikke på "Meld av" i en av epostene du mottar.

GDX selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. GDX ved daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.